Regeneratie van uw roetfilter (DPF) of katalysator nodig? Wij zijn gespecialiseerd in de regeneratie van roetfilters voor alle auto's, vrachtwagens en bussen.

ROETFILTERREGENERATIE (DPF) De roetfilter is, zoals de naam al doet vermoeden, een onderdeel dat dient om de deeltjes te filteren die door uw auto worden uitgestoten.

Verleng de levensduur van uw motoronderdelen door de roetfilter te regenereren.

Verleng de levensduur van uw motoronderdelen door de roetfilter te regenereren , geleverd door professionals in het ontkalkingsstation van Turbo Fap Regeneration SPRL. Deze tussenkomst is zowel zuinig, tot minder dan 15% van uw brandstofverbruik, maar zorgt er ook voor dat uw voertuig in minder dan 50 minuten zijn oorspronkelijke prestaties terugkrijgt. De ophoping van as ter hoogte van de deeltjesfilter kan verstopping van de filter veroorzaken en de filter verstoppen. Zo kunnen storingen ontstaan ​​die schade kunnen toebrengen aan andere motoronderdelen zoals de EGR-klep of de turbo.

gegarandeerd & gecertificeerd.

Wij geven u een garantie van 12 maanden vanaf de leverdatum van de geregenereerde filter.

 

GELD BESPAREN

Het vervangen van uw verstopte roetfilter door een nieuwe gaat u tussen 800 en 2.000 €, kosten. Ons systeem laat u tot 90% kosten besparen.

WACHTTIJD VAN EEN REGENERATIE

Het duurt 2 uur om uw DPF te regenereren als u deze al gedemonteerd bij ons brengt. U kunt het dezelfde dag ophalen.

Efficiëntie

We hebben gepatenteerde apparaturen voor het reinigen van roetfilters van auto's, vrachtwagens en bussen. We herstellen de oorspronkelijke werking van uw DPF en geven een garantie van 1 jaar.

Milieuvriendelijk

Verminder de uitstoot van uitlaatgassen tot 45% en bescherm het milieu door ons uw roetfilters te laten regenereren.
20 februari 2021

DPF: WERKING EN REGENERATIE VAN HET ROETFILTER

Le filtre à particules , appelé aussi FAP, est un système automobile  anti pollution. Le fap nécessite un nettoyage (décalaminage) : ce qui veut dire une […]